Mozawall® mozaïek wand in lobby Hotel Nassau Breda

16 juni 2016

Hotel Nassau in Breda maakt onderdeel uit van Mariott Hotels. Het is één van twee ‘Autograph Collection Hotels’ in Nederland. Dit betekent dat het hotel een heel eigen en unieke stijl heeft, is gevestigd in een bijzonder pand en valt onder het luxe lifestyle segment van Mariott. MetroXL verzorgde de reproductie en montage van alle graphics, waaronder de imposante mozaïek wand boven de balie in de lobby van dit bijzondere hotel!

Het designconcept van Hotel Nassau is ontstaan vanuit de rijke geschiedenis van het klooster. Daar waar vroeger sober geleefd werd op katholieke bodem is nu een plek gecreëerd met luxueuze services en faciliteiten. Verleiding is waar het om draait in Hotel Nassau. Met hemelse kamers, een prachtige sfeervolle ambiance en een culinair heiligdom met de toepasselijke naam ‘Liefdegesticht’ is een verblijf in Hotel Nassau een (zondige…) belevenis.

Dat dit unieke hotelconcept niet onopgemerkt is gebleven is natuurlijk niet vreemd. Eind september maakte het prestigieuze Entree Magazine bekend dat Hotel Nassau is genomineerd voor de Entree Hospitality & Style Awards 2016 in de categorie “Best Hotel Design”. De jury let hier op originaliteit, uitstraling en functionaliteit van het design en interieur. Het gaat hierbij om zowel de publieke ruimtes als de hotelkamers. De winnaars worden op 28 november 2016 bekend gemaakt.