ontwerp mozaiek tegels

Ontwerp mozaiek tegels met Mozawall®:
creatief, betaalbaar en ijzersterk wand mozaïek

Mozawall®, niet te onderscheiden van glasmozaïek
Mozawall® vertaalt uw ontwerp naar uniek mozaïek
Mozawall® maakt bijzonder mozaïek betaalbaar
Mozawall® is waterdicht en niet breekbaar

Digital printed mosaic tiles

 

Droomt u van prachtige mozaïek tegels naar eigen ontwerp op uw wand, maar schrikken de hoge kosten u af? Mozawall® maakt mozaïek betaalbaar én biedt onbegrensde creatieve mogelijkheden. Ontwerp mozaiek tegels met iedere foto, grafisch design, patroon of eigen ontwerp.

Niet te onderscheiden van italiaans glasmozaïek

 

Mozawall® is een nieuw en gepatenteerd systeem van hoogwaardige kunststof wandpanelen, met daarin een patroon van kleine mozaïektegeltjes, die met een voegmiddel worden ingewassen.

Uw afbeelding of eigen ontwerp wordt vertaald naar ‘pixels’: duizenden pixelsteentjes vormen samen het mozaïek tegel patroon of foto. Het resultaat is spectaculair: Mozawall® is nauwelijks van kostbaar glasmozaïek te onderscheiden.

Voor wellness, hotel, horeca, zorg, retail, showrooms….

Mozawall® is betaalbaar, grenzeloos creatief, snel te monteren, onbreekbaar en optimaal waterdicht. Een innovatieve en exclusieve wanddecoratie voor spa- en wellnesscentra, restaurants, zorg, retail, leisure, showrooms en meer. Maak kennis met Mozawall® en laat u inspireren in onze virtuele showroom!

Brochure downloaden 2015              Bestektekst downloaden 2015

Mozawall® is uniek!

Mozawall® is zeer betaalbaar

Mozawall® kost slechts een fractie van luxe Italiaans glasmozaïek. Vraag nu een offerte op maat aan.

Mozawall® is grenzeloos creatief

Laat uw creativiteit de vrije loop: Ontwerp mozaiek tegels met iedere foto, design, patroon of eigen ontwerp en laat het door Mozawall® verwerken tot een unieke en exclusieve ‘pixelwand’.

Mozawall® is waterdicht

De hoogwaardige kunststof Mozawall®-panelen zijn waterdicht. Dat maakt Mozawall® bij uitstek geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld badkamer, sauna, spa en restaurant.

Mozawall® biedt 10 jaar garantie

Mozawall® is ijzersterk en kent geen breukrisico, in tegenstelling tot glasmozaïek. Mozawall® biedt daarom 10 jaar garantie op breuk.

Mozawall® is eenvoudig te monteren

Onze monteurs  besparen circa driekwart van de montagetijd in vergelijking met traditioneel Italiaans glasmozaïek. Dat bespaart u veel arbeidsuren.

Mozawall®-panelen zijn eenvoudig op maat te knippen of snijden. Geen lastig slijp- en zaagwerk, maar een snelle montage!

Mozawall® is op ieder formaat leverbaar

Mozawall® is desgewenst metershoog en metersbreed te plaatsen.

De wandpanelen worden geleverd op formaat van 450 x 450 mm, met ieder 576 mozaïektegeltjes van 17 x 17 mm.

Mozawall®: made in Holland

Zowel het ontwerp als de productie van Mozawall® zijn van Nederlandse makelij. Geen lange levertijden, optimale kwaliteit!