Mozawall DDM

Mozawall® op uw wand(en)


Digital printed mosaic tiles

Uw unieke Mozawall® in 4 eenvoudige stappen!

 

stap 1: uw bestand

Verzend uw bestand (foto, design of logo) naar Mozawall®: info@mozawall.nl Geef daarbij uw contactgegevens en de wandformaten door. U kunt uw beelden aanleveren in ieder gewenst fotmaat/extensie (hoge resolutie bestanden zijn niet noodzakelijk)
Het is tevens mogelijk ons een ontwerp te laten maken, op basis van uw briefing. Bel of mail voor meer informatie: + 31 (0)416 33 53 68 / info@mozawall.nl.

 

stap 2: omzetting naar mozaïek

Uw afbeelding wordt vertaald naar duizenden pixels: iedere pixel is één mozaïektegeltje. Samen vormen ze de totale afbeelding; ieder wandpaneel (à 450 x 450 mm) bestaat uit 576 mozaïektegeltjes van 17 x 17 mm.

U ontvangt van ons een digitale presentatie van de mozaïek (artist impression), om een indruk te krijgen van het mozaïek effect. Ook kunnen we hierin meteen de kleur van de voeg bepalen.

 

stap 3: start productie

Als u akkoord gaat met de presentatie, starten we met de productie van uw Mozawall®-mozaïek.

 

stap 4: montage op uw locatie

Het Mozawall®-mozaïek wordt op panelen van ieder 450 x 450 mm door één van onze eigen verwerkers op uw locatie gemonteerd. De wandpanelen worden verlijmd en vervolgens gevoegd en eventueel naar uw wens voorzien van bijpassend tegelprofiel.

 

Korte levertijd

De doorlooptijden kunnen zéér kort zijn, maar zijn afhankelijk van de duur van stap 1 t/m 3. Graag geven we u een persoonlijke opgave van de levertijd en plannen we een afspraak voor de levering van het Mozawall®-mozaïek.